WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Selang rem vakum (standar ku GB16897-2010)

Pedaran pondok:

Karét batin nyaéta NBR
Utas lapisan bertulang: dikepang PET
Karét kaluar nyaéta CR
Fitur:
Tingkat parobihan diaméter luar kirang dina tekanan kerja, bahkan dina bending. Lengketna lapisan saé pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi:

Larapkeun dina sistem rem vakum tina truk alit sareng kendaraan hampang anu sanés.
Struktur :
Tube: Seamless, minyak sareng tahan panas. Karét sintétik.
Lapisan bertulang: Serat sintétik tarik tinggi.
Lapisan panutup: Hideung, lemes, tahan tinggi kana panas, minyak sareng cuaca.

Bahan:

Karét batin nyaéta NBR
Utas lapisan bertulang: dikepang PET
Karét kaluar nyaéta CR
Fitur:
Tingkat parobihan diaméter luar kirang dina tekanan kerja, bahkan dina bending. Lengketna lapisan saé pisan.
Kisaran suhu:
-40 ℃ ~ + 120 ℃ (Maksimum 100 ℃)

KTP OD TEKSI KERJA Tekanan bitu
9mm 17.5mm -0.08 ~ + 0.8Mpa 2.4Mpa

Upami anjeun peryogi selang rem vakum ukuran sanés, éta tiasa dilakukeun pikeun mesen, anjeun tiasa ngirim kami gambar atanapi poto atanapi sampel, urang tiasa ngahasilkeun sakumaha sarat anjeun persis.
Kami gaduh staf propésional sareng sistem manajemen anu ketat pikeun mastikeun kualitas produk sareng jasa anu saé.
HEBEI JINXING TECHNOLOGY CO LTD. mangrupikeun pabrikan utama selang rem di Cina. Kami gaduh pangalaman langkung ti dua puluh taun dina ngahasilkeun, ngembangkeun sareng nalungtik selang rem hidrolik, selang pas sareng rakitan pikeun mobil sareng motor.
Selang rem hidrolik produk utama kami parantos lulus sadaya barang uji SAE J1401. Kami gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngembangkeun fittings selang rem sareng majelis numutkeun gambar atanapi sampel.
Kami ngagaduhan hak impor sareng ékspor, dina kadali kualitas DOT, CCC sareng ISO9001, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 31 nagara sareng nampi pujian ti sadaya palanggan
Ayeuna urang gaduh 120 staffs, langkung ti 20 ahli dina departemén anu béda. Kami gaduh lini produksi anu maju sareng alat uji pikeun ngajagi kualitas anu stabil.
Prinsip urang nyaéta "HARGA KOMPETITIF", "KUALITAS PANGSAÉNA", "LAYANAN Kahiji-Peunteun".
Kami ngabagéakeun pisan rerencangan sadaya pikeun nganjang ka perusahaan kami sareng ngawangun hubungan koperasi jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami