WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Produk

  • Brake Hose Assembly (standard by SAE J1401)

    Majelis Selang Rem (standar ku SAE J1401)

    Majelis selang rem mangrupikeun bagian anu penting pisan dina sistem marake kendaraan. Aya alat produksi canggih sareng alat uji coba di perusahaan urang pikeun mastikeun kualitas produk. Selang rem anu didamel ku kami ngagaduhan ciri kakuatan bursting, ékspansi volumetrik rendah, résistansi cuaca anu hadé sareng sajabina. Produkna saluyu sareng GB16897-2010, SAE J1401. Salaku tambahan, kami parantos dilarapkeun pikeun patén-patén pikeun seueur produk.
  • Air Brake Hose

    Selang rem hawa

    1. Struktur selang: tilu lapisan. Lapisan karét jero + lapisan dikepang + lapisan karét luar
    2. Bahan: NBR / CR + Lapisan bertulang (PET)
    3. Pakét: 50m ~ 100m / gulung
    4. Sértipikasi: DOT / IATF16949: 2016 / CQC
    5. Standar: SAE J1402 / GB16897
  • Hydraulic brake hose assembly

    Rakitan selang rem hidrolik

    SAE J1401 DOT Selang Hidrolik Selang Majelis kalayan harga kalapa
    Majelis selang rem mangrupikeun bagian anu penting pisan dina sistem marake kendaraan.
    Aya alat produksi canggih sareng alat uji coba di perusahaan urang pikeun mastikeun kualitas produk.
  • power steering hose( low pressure)

    selang setir listrik (tekanan rendah)

    Materail: CSM, chinlon dikepang
    Lalawanan kana suhu luhur & dorongan, ozon sareng sepuh. Pendakan sareng standar SAE J189.
    Larapkeun dina sistem setir listrik tina sababaraha mobil, mobil bisnis multi fungsi.
  • Hydraulic Brake Metal Fittings

    Fittings rem marake hidrolik

    Kuningan pas
    Plated— Tungtung fittgings
    Warna / séng bodas dilapis pas
    Chrome dilapis pas
    Standar benang— Alat tungtung
  • Vacuum Brake Hose (standard by GB16897-2010)

    Selang rem vakum (standar ku GB16897-2010)

    Karét batin nyaéta NBR
    Utas lapisan bertulang: dikepang PET
    Karét kaluar nyaéta CR
    Fitur:
    Tingkat parobihan diaméter luar kirang dina tekanan kerja, bahkan dina bending. Lengketna lapisan saé pisan.
  • Power steering hose (high pressure)

    Selang setir listrik (tekanan tinggi)

    Bahan: CSM, Karét, chinlon dikepang
    Ngurangan noise, ngirangan geter, résistansi kana tekanan tinggi,
    Impulse & ozene, pendak sareng SAE J188.
    Daptar dina sistem setir listrik sababaraha mobil, mobil bisnis multi fungsi, truk lampu jsb.
  • Hydraulic Brake Hose

    Selang rem hidrolik

    1. Struktur selang: lima lapisan. Lapisan karét batin + lapisan kepang + lapisan karét tengah + lapisan kepang + lapisan karét luar
    2. Bahan: EPDM + Lapisan bertulang (PET atanapi PVA)
    3. Pakét: 250m / 300m / gulung
    4. Sértipikasi: DOT / IATF16949: 2016 / CQC
  • Brake Bundy Tube

    Ngerem Bundy Tube

    Lapisan ganda dilas pipa gaduh résistansi kabocoran anu saé, kinerja blasting anu luhur, prosés répréséntasi anu hadé, kinerja anti kacapean anu luar biasa, kabersihan internal anu luhur, géométri anu akurat sareng sajabina. parameter kinerja: kakuatan tarik Rm≥ 290Mpa Kakuatan ngahasilkeun: Rel≥180Mpa Persentase pemanjangan saatos narekahan: A ≥ 25% Kabersihan témbok jero: résidu≤ 0.16g / ㎡.
  • Nylon Air Brake Hose

    Selang rem hawa nilon

    1. Bahan Selang: PA11
    Warna 2.Hose: Héjo / warna COLIP
    3. Pakét: 50m ~ 100m / gulung
    4. Sértipikasi: CQC
    5. standar: GB16897-2010
  • Hydrauic Brake Tube Assembly  Yb/T4164-2007

    Majelis Tabung Rem Hydrauic Yb / T4164-2007

    Pipa dilas lapisan ganda gaduh résistansi kabocoran anu saé, kinerja blasting tinggi, alus teuing
  • Braided Brake Hose

    Selang rem dikepang

    1) Kisaran panggunaan suhu anu lega: -200 ~ + 250 centigrade;
    2) Résistansi kana ampir kabéh bahan kimia korosif;
    3) Pasipatan antistik;
    4) Koefisién gesekan anu lemah pisan;
    5) Henteu kaduruk;
    6) Sipat listrik anu hadé;
    7) Sipat mékanis anu saé;