WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Selang rem hawa nilon

Pedaran pondok:

1. Bahan Selang: PA11
Warna 2.Hose: Héjo / warna COLIP
3. Pakét: 50m ~ 100m / gulung
4. Sértipikasi: CQC
5. standar: GB16897-2010


Detil Produk

Tanda Produk

PRODUK NYLON BRAKE HOS PAKET 50M ~ 100M / Gulung
WARNA Strip hideung / warna STANDAR GB16897-2010
MATERI PA11 PRODUKTIVITAS 30000M / Dinten
ISTILAH PEMBAYARAN T / TL / C ASAL HEBEI, CINA
Palabuhan ngamuat: Palabuan Xingang,Tianjin/ Qingdao, Shandong / Ningbo, Zhejiang / Shanghai
Hukuran ose 4X1, 5X1, 6X1, 8X1, 10X1.25, 12X1.5, 14X1.5, 14X2, 16X2

1. Bahan Selang: PA11
Warna 2.Hose: Héjo / warna COLIP
3. Pakét: 50m ~ 100m / gulung
4. Sértipikasi: CQC
5. standar: GB16897-2010
6. Kapasitas Produksi: 30000 Méter per dinten
7. istilah pamayaran: T / TL / C
8. Palabuhan Ngunggah: Palabuan Xingang , Tianjin / Qingdao / Ningbo / Shanghai
9. UKURAN HOS: 4X1, 5X1, 6X1, 8X1, 10X1.25, 12X1.5, 14X1.5, 14X2, 16X2

Hebei Jinxing Technology Co., Ltd perenahna di Zona Pangembangan Ékonomi sareng Téknis Kacamatan Jizhou, Hengshui, Hebei. Perusahaan urang didirikeun dina taun 1999 kalayan modal terdaftar RMB 41 jutaan. Jembarna 50.000 méter pasagi, sareng luas konstruksi na 36.000 méter pasagi. Perusahaan kami khusus pikeun ngararancang sareng ngadamel rupa-rupa Hoses Karét Hidrolik, Selang Rem Hidrolik, Selang Selang, Selang Nylon, jsb kanggo Mobil Énergi Anyar, Treuk, Motor. Produk kami ketat saluyu sareng standar internasional sapertos DOT, IATF 16949: 2016, SAE J1401, GB16897, 3C sareng sajabana.
Perusahaan urang padet dina kakuatan téknis sareng luhur otomatis. Éta ngempelkeun panilitian ilmiah, pamekaran, operasi propésional sareng jasa purna jual. Sadaya produk didamel tina bahan kualitas luhur ku nerapkeun téknik anu saé sareng manajemén kualitas ketat.
Kualitas penting pisan pikeun perusahaan. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas luhur, perusahaan ngenalkeun peralatan uji kualitas canggih sareng sistem QC anu ketat. Perusahaan parantos lulus sertipikat kualitas ISO9001 dina Maret 2002 Cert Sertifikasi "3C" taun 2005 sareng Sertifikasi "CQC" dina bulan Juli taun 2008. Éta ogé parantos lulus Sértipikat DOT di 2006. Perusahaan ngarahkeun sareng ngawaskeun prosés produksi pikeun ngajajarkeun sareng ISO / TS 16949. Sistem manajemén kualitas parantos dibéréskeun dina 2016.
Ngembangkeun langkung ti 16 taun, produk Jinxing kasohor pisan di pasar domestik sareng parantos diékspor ka langkung ti sapuluh nagara di Amérika Kalér, Wétan Tengah, Éropa sareng Asia & Pasipik, kusabab kualitas produk anu tetep sareng reputasi perusahaan anu pikaresepeun .
Sambutan wilujeng sumping ka perusahaan kami pikeun pamariksaan sareng kerjasama.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk