WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Majelis Tabung Rem Hydrauic Yb / T4164-2007

Pedaran pondok:

Pipa dilas lapisan ganda gaduh résistansi kabocoran anu saé, kinerja blasting tinggi, alus teuing


Detil Produk

Tanda Produk

Pipa dilas lapisan ganda gaduh résistansi kabocoran anu saé, kinerja blasting tinggi, alus teuing

pengolahan ulang, kinerja anti-capé anu pinunjul, kabersihan internal anu luhur, géométri anu akurat sareng sajabana. paraméter performansi: kakuatan tarik Rm≥ 290Mpa Kakuatan ngahasilkeun: Rel≥180Mpa Persén perpanjangan saatos narekahan: A ≥ 25% Kabersihan kabersihan: résidu≤ 0.16g / ㎡.

Panjang gratis
Panjang bagéan selang anu kakeunaan antara dua sambungan pipa dina rakitan selang dina kaayaan lempeng.
Konektor selang rem
Salaku tambahan kana jepitan, sapotong sambung anu dipasang dina tungtung selang rem.
Sambungan pipa sambung permanén
Sambungan pipa anu nyambung kedah dirakit ku cara ngarobih atanapi deformasi ékstrusi tiis, atanapi sambungan pipa tina rungkun sareng ferrules anu rusak bakal diganti unggal-unggal selang dipasang deui.
peupeus
Kasalahan anu nyababkeun selang marake dipisahkeun tina sambungan pipa atanapi kabocoran.
Panyambung vakum vakum
Ngarujuk kana saluran transmisi vakum fléksibel:
a) Mangrupikeun konektor antara pipa logam dina sistem marake;
b) Henteu aya sambungan pipa anu diperyogikeun nalika dipasang;
c) Nalika dirakit, panjang anu henteu didukung na kirang ti total panjang bagian anu ngandung pipa logam.
Kaayaan tés
1) Rakitan selang anu dianggo pikeun tés kedah énggal sareng kedah yuswa sahenteuna 24 jam. Jaga rakitan selang dina suhu 15-32 ° C sahenteuna 4 jam sateuacan tés;
2) Pikeun rakitan selang pikeun uji kacapean fleksural sareng uji tahan résistansi rendah, sadaya aksésoris, sapertos sarung kawat waja, sarung karét, sareng sajabana kedah dicabut sateuacan dipasang dina alat uji.
3) Kacuali pikeun uji résistansi suhu luhur, uji résistansi suhu handap, uji ozon, sareng uji résistansi korosi gabungan selang, tés sanés kedah dilaksanakeun dina suhu kamar 15-32 ° C.

Déwan selang rem hidrolik diwangun ku selang rem sareng sendi selang rem. Aya hubungan anu permanén antara selang marake sareng sambungan selang marake, sareng sambungan na direalisasikeun ku cara ngarobih atanapi ékstrusi tiis tina bagian gabungan anu aya hubunganana sareng selang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami