WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Majelis Selang rem

  • Brake Hose Assembly (standard by SAE J1401)

    Majelis Selang Rem (standar ku SAE J1401)

    Majelis selang rem mangrupikeun bagian anu penting pisan dina sistem marake kendaraan. Aya alat produksi canggih sareng alat uji coba di perusahaan urang pikeun mastikeun kualitas produk. Selang rem anu didamel ku kami ngagaduhan ciri kakuatan bursting, ékspansi volumetrik rendah, résistansi cuaca anu hadé sareng sajabina. Produkna saluyu sareng GB16897-2010, SAE J1401. Salaku tambahan, kami parantos dilarapkeun pikeun patén-patén pikeun seueur produk.