WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Ngerem Bundy Tube

  • Brake Bundy Tube

    Ngerem Bundy Tube

    Lapisan ganda dilas pipa gaduh résistansi kabocoran anu saé, kinerja blasting anu luhur, prosés répréséntasi anu hadé, kinerja anti kacapean anu luar biasa, kabersihan internal anu luhur, géométri anu akurat sareng sajabina. parameter kinerja: kakuatan tarik Rm≥ 290Mpa Kakuatan ngahasilkeun: Rel≥180Mpa Persentase pemanjangan saatos narekahan: A ≥ 25% Kabersihan témbok jero: résidu≤ 0.16g / ㎡.