WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Selang rem dikepang

Pedaran pondok:

1) Kisaran panggunaan suhu anu lega: -200 ~ + 250 centigrade;
2) Résistansi kana ampir kabéh bahan kimia korosif;
3) Pasipatan antistik;
4) Koefisién gesekan anu lemah pisan;
5) Henteu kaduruk;
6) Sipat listrik anu hadé;
7) Sipat mékanis anu saé;


Detil Produk

Tanda Produk

PTFE ngagaduhan kakuatan anu luar biasa tina ikatan karbohidrat-onfluorin sareng beurat molekul anu luhur pisan sareng ngagaduhan sipat anu hadé sapertos kieu:
1) Kisaran panggunaan suhu anu lega: -200 ~ + 250 centigrade;
2) Résistansi kana ampir kabéh bahan kimia korosif;
3) Pasipatan antistik;
4) Koefisién gesekan anu lemah pisan;
5) Henteu kaduruk;
6) Sipat listrik anu hadé;
7) Sipat mékanis anu saé;
8) Umur panjang tanpa masalah sepuh.

1) Struktur selang dikenceng stainless steel: Selang Batin nyaéta PTFE ATAWA nilon, Selang tengah lapisan dikepang ku stainless steel, Selang kaluar lapisan nyaéta PU atanapi PVC Cover, Explosion-proof sareng crack-proof.
2) Selang WARNA: MERAH, BIRU, KUNING, Héjo , transparan, hideung jsb.
3) Selang dikepang stainless steel dianggo pikeun sistem rem hidrolik pikeun mobil sareng motor.
4) selang rem SS ukuranana: 3.2mmx7.5mm
5) SS rem selang standar: SAE J1401
6) SS BRAKE HOS Bursting pressure: 69Mpa pikeun inti selang PTFE, 49Mpa pikeun inti Nylon

Ningkatkeun kinerja marake kendaraan sareng karaos ku DOT-Compliant Stainless Steel Braided Brake Lines. Baris Marake Baja dikepang stainless steel nyayogikeun réspon pedal anu gancang, langkung mantep, langkung konsisten kalayan ngajaga tekanan marake anu tetep. Salaku tambahan, garis stainless steel nyayogikeun modulasi marake presisi, khususna nalika ngerem ambang. Paningkatan dina aran pedal langkung dramatis dina kandaraan anu langkung lami dimana garis karét pabrik panginten parantos lemes sareng ngabareuhan kusabab umur.
garis marake diwangun ku garis jero PTFE (biasana disebut Teflon) anu mawa cairan marake, anu teras ditutupan ku lapisan jalinan anyaman tina stainless steel. Tabung PTFE tahan pisan kana ékspansi dina tekenan sareng moal turun tina paparan cairan rem.
Baja stainless steel dikencarkeun nyayogikeun PTFE sareng anyamanna awét awét ngalawan pangaruh sareng abrasi. Salajengna selang braided stainless dilapis ku tutup PU tahan abrasion anu jelas pikeun panangtayungan maksimal ngalawan chaffing sareng alat panyaring galur nguatkeun perlengkapan tungtung. Rupa-rupa perlengkapan tungtung anu sayogi pikeun nyumponan kabutuhan kabutuhan aplikasi. Sadaya fittings direkayasa pikeun fit anu pantes sareng daya tahan. Sadaya kurung sareng pengikat anu diperyogikeun dilebetkeun ku unggal garis kit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk