WhatsApp
+8613931106865 +8613785132156
Nelepon Kami
+ 86-0318-8638566
E-mail
info@jxrubber.com   sales@jxrubber.com

Selang rem hawa

Pedaran pondok:

1. Struktur selang: tilu lapisan. Lapisan karét jero + lapisan dikepang + lapisan karét luar
2. Bahan: NBR / CR + Lapisan bertulang (PET)
3. Pakét: 50m ~ 100m / gulung
4. Sértipikasi: DOT / IATF16949: 2016 / CQC
5. Standar: SAE J1402 / GB16897


Detil Produk

Tanda Produk

PRODUK HOST BRAKE HOST PAKET 50M ~ 100M / Gulung
SERTIFIKASI DOT / IATF16949: 2016 / CQC STANDAR SAE J1402 / GB16897
MATERI NBR / CR PRODUKTIVITAS 20000M / Dinten
ISTILAH PEMBAYARAN T / TL / C ASAL HEBEI, CINA
Ukuran selang 6MMX4MM; 8MMX15MM; 10MMX17MM; 10MMX19MM; 13MMX22MM
Palabuhan ngamuat Pelabuhan Xingang , Tianjin / Qingdao, palabuhan Shandong / Ningbo, Zhejiang / Shanghai

Perusahaan kami Hebei Jinxing Téhnologi CO LTD khusus dina ngarancang sareng ngadamel rupa-rupa selang marake pikeun mobil sareng motor. Produkna saluyu sareng standar internasional anu aya hubunganana sapertos SAE J1401, SAE J1402 sareng sajabana.
Kualitas penting pisan pikeun perusahaan. Perusahaan ngenalkeun peralatan uji kualitas canggih sareng sistem QC anu ketat. Perusahaan parantos lulus sertipikat kualitas ISO9001, Sértipikat "3C", Sértipikat DOT, Sértipikat Kualitas ISO / TS16949.
Selang karét JINXING populér pisan di pasar domestik sareng parantos diékspor ka langkung ti dua puluh nagara di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Éropah sareng Asia & wilayah pasifik kusabab kualitas produk anu tetep sareng reputasi perusahaan anu pikaresep.
Pabrik urang perenahna di Kota Jizhou, Propinsi Hebei, anu caket pisan sareng bandara Beijing sareng Pelabuhan Tianjin Xin′Gang, éta merenah pisan pikeun ngirim barang.
Kami ngabagéakeun pisan ka sadaya rerencangan di panjuru dunya pikeun nganjang ka pabrik kami, Mudah-mudahan kami bakal ngagaduhan kasempetan kanggo damel babarengan kalayan bahagia.

Detil produk:

1. Struktur selang: tilu lapisan. Lapisan karét jero + lapisan dikepang + lapisan karét luar
2. Bahan: NBR / CR + Lapisan bertulang (PET)
3. Pakét: 50m ~ 100m / gulung
4. Sértipikasi: DOT / IATF16949: 2016 / CQC
5. Standar: SAE J1402 / GB16897
6. Kapasitas Produksi: 15000 Méter per dinten
7. istilah pamayaran: T / TL / C
8. Palabuhan Ngunggah: Palabuan Xingang , Tianjin / Qingdao / Ningbo / Shanghai
UKURAN HOS: 6MMX4MM; 8MMX15MM; 10MMX17MM; 10MMX19MM; 13MMX22MM

Fitur téknis:

Pipa karét diperkuat ku serat jalinan kakuatan tinggi. Éta ngagaduhan kalenturan anu hadé, résistansi bursting, kakuatan tarik anu luhur, sareng perpanjangan alit. éta ogé ngagaduhan résistansi cuaca anu saé, résistansi ozon, résistansi suhu luhur sareng handap, Pangaruh ngerem aman sareng stabil
Widang aplikasi:
Ieu dianggo pikeun treuk ageung sareng ageung, beus ageung sareng sedeng, treuk lampu, treuk beurat, beus sareng sajabina.
Permukaan: kaén dibungkus.
Suhu lumaku: - 40 ℃ ~ + 100 ℃


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk